Wednesday, June 11, 2014

Zelenobílý Kníže Vojtěch před oltářem

Informace jsou již zcela oficiální, obránce ORT VT odříká svatební slib společně se svojí přítelkyní Ivanou Lechnýřovou v malebném hornickém kostelíčku v ústraní všech kamer a fotoaparátů. Svatebních hostů rekrutujících se z týmu bude více. Specifickou záležitostí svatby je ustanovení příbuzenského pouta mezi obráncem Knížetem a obráncem Šplinarem, který také dlouho oblékal barvy týmu.

Kostel je to prý malebný s krásným výhledem do krajiny. Obřad by měl začít před obědem, přes věrohodné zdroje se blogger proplatil až k rozsazení hostů u hodovní tabule po obřadu. Našli jsme pár známých hráčských jmen historie klubu i jmen ze současného vedení sportovní organizace. Chybět nebude jeden z původních hráčů týmu ORT Jan Polák, nyní už s celou svou rozvětvenou rodinou. Nerozlučná dvojice Brabenec - Kubálek, oba bývalí sekretáři orla, vykonávající v současnosti "bafuňářskou" práci jsou také na seznamu hostů, obligátně sedí hned u většiny bývalých hráčů.  Objeví se dokonce i hostující hráč, jenž v dřevných letech zapůjčeného hřiště na Interu Milan hrával v pyžamových kraťasech, legendární Martin Musil.

Pod slupkou přívětivého vystupování orlů k médiím to podle některých zpráv vře, předseda Kubálek se chystá využít nabídky Rosenborgu Trondheim. Do Norska odlétá již na letní přípravu hráčů. Takováto razantní neočekávaná změna rozhodně může vygradovat až do pikantní hádky v ranních či pozdně nočních hodinách. Další položky v seznamu hostů jsou zcela jasné: Majdič M., Novotný M., Novotný H., to jsou hráči pocházející ze stejné čtvrti města Trieste jako ženich. Majdič M. i Novotný M. přilétají na Henčov v pozdních pátečních hodinách i s rodinami. "Ano, přiletíme, jedná se o klasickou návštěvu rodného města, nevím nic o žádné svatbě....", mlží starší z bratrů Novotných. "Neblázněte, kdo by se ženil během mistrovství světa, víte, kolik hráčů by přišlo o veselici..", reagoval obránce Majdič. Víme - žádný!

Ve fotogalerii při tomto článku nepochybně najdeme fotografii, kde je Kníže Vojtěch středem veškerého nočního dění, proč by to nemohlo být loučení se svobodou, datace by odpovídala. První fotografie ovšem zachycuje přítelkyně hráčů.


2 comments:

Anonymous said...

Pěkné přítelkyně...

Anonymous said...

Tak Vojto hodně štěstí v novém postu. Doufán, že tě tvoje choť bude pouštět na fotbal.
Radoš