Wednesday, June 17, 2009

ŠOK - OREL u chovatelů

Zpráva zachycena v bulvárním deníku Aha-Trest: Filmový večer nabíral obrátek a Klínarka se otřásala ve svých bažinatých základech. Již zjevně podroušení pořadatelé nezvládli lidskou masu přelévající se z kinosálu do foyer a hnáni nízkými pudy vpouštěli další a další lolitky. "Alkohol tekl proudem a ti starouši vychlastali na co šáhli..", potvrzuje nejmenovaný zdroj.

Během večírku ORT vznikly šokující fotografie, které zachycují některé momenty, které celebrity orla doslova propařily bez jakýchkoli zábran. A to i přesto, že několika z nich už týmový lékař, MUDr. Lukáš Toman, vystavil stopku kvůli jaterním testům. Později byl ovšem zcela nepochopitelně jedním z těch (díky!), kdo zajistili příliv dalšího paliva z benzínky shell. Jeden z mladších orlů, známý enfant terrible (čti elefan trýbl) zelenobílých, dokonce nevydržel nápor rumu ukrytého na tajném místě v zasedacím sálu (a pravděpodobně i jiných mondénních poživatin) a předtím, než jej odvezla limuzína, předběhl rybáře, kteří v ranních hodinách přišli zakrmovat přilehlé sádky.

Pozadu ovšem nezůstaly ani známé tváře z ostatních futsalových klubů. Někteří dokonce koketovali s myšlenkou rozmnožit řady zelenobílé elity, když si údajně navlékali dresy a vykřikovali orelské chorály. Do poslední chvíle nebyli tyto informace potvrzeny, dnes se nám ovšem dostala do rukou fotografie, která vše dokazuje. Odborníci z fotokroužku potvrdili, že se nejedná o fotomontáž. Snímek zachycuje Rejchu a Forsta (hráči SB Euroclub), jak oblékli dres ORT a tím samozřejmě došlo k určité diskreditaci jejich loajality ke svému klubu, i když redakce připouští, že oba tyto kluby mají k sobě blízko. Pavel Forst ani Filip Rejcha nezvedali do vyvěšení článku své mobilní telefony. Otázkou zůstává, jak bude reagovat vedení klubu SB Euro, neztratí se svými primadonami trpělivost?

3 comments:

Anonymous said...

Třešť (Eur) - Nyní hráče Rejchu a Forsta projednává nejvyšší zasedání Euroclubu. Oba hráči mají zákaz styku s veřejností. Pravděpodobně se celá situace neobejde bez pokuty.

Zdroj: ČTK

Anonymous said...

Třešť (Eur) - 14:25 - Podle aktuálních informací se nyní hlasuje, zda Forst s Rejchou i nadále budou hájit barvy Euroclubu. Výsledek dnešního jednání bude pravděpodobně zveřejněn ve večerních hodinách.

Zdroj: ČTK

Anonymous said...

Třešť (Eur) - 22:34 - Hráč Forst spatřen s vysokým činovníkem ORT v grandrestaurantu pana Šebánka. Dojednávali přestup???