Wednesday, June 06, 2007

Tuto sobotu zápas proti Salavicím

Po třídenním jednání mezi představiteli klubů se dohodlo přátelské utkání mezi Orel Trieste a Salacemi. Mělo by se konat na Jezdovické umělé trávě na šíři celého hřiště tuto sobotu 9.6. v 17:00.

V současné době přesně nevíme jaký bude kádr Orlů - informace se pokusíme upřesnit během druhé poloviny týdne. Duel samotný bude hrán na trochu atypickém formátu hřiště díky veliké šířce. Někteří hráči si měli možnost hřiště vyzkoušet o právě uplynulém víkendu. Na neforemnost hřiště si stěžovali především hráči Niederhafner a Polák. Palčivou otázku pro klub je jeho nejednotnost po proběhnuvší sezóně. Z monitorovaných tréninků a poloutkání nemáme hlášeny hráče: Majdič,Novotný - nejlepší nahrávač sezóny, brankář Šebesta, dokonce dlouhodobě absentoval i samotný kapitán Orlů Radoslav Budař.

Bilance s týmem Salavic v tomto roce není nijak lichotivá, a právě proto by porážka na jejich skoro domácí půdě byla velice vítanou odvetou za zasloužené i nezasloužené prohry Orlů z Třeště.

Účast elektronicky prozatím potvrdili: Jan Alois Bartoloměj Roháček, Tomáš Haufi Niederhafner, Radim Kubby Jr a také goalman týmu Martin Fekete Šebesta. Tým Orlů bude muset omluvit legionáře Ondřeje Víta, jistý účastí si není ani Vojtěch Kníže stejně tak jako Milan Majdič, který se bude připravovat na státní zkoušky.

No comments: