Monday, February 05, 2007

Tennis poražen 7:1

Poprvé se podařilo Orlům z Třeště porazit Tenisty. Takticky a zkušenostmi vyspělý tým Tenistů se neubránil prohře 7:1. Oba týmy byly nekompletní. U Orlů chyběl na hřišti Niederhafner a Šplinar pro zranění. U Tenistů nebyl na utkání přítomen agilní Růžička. Na střídačce měli tenisté pouze 1 náhradníka.

K utkání se přistupovalo s obavou možné prohry, jelikož v minulých sezónách Orel ještě nikdy nad Tenisem Třešť nevyhrál. Jak ukázala první půle, kdy si hráči dávali pozor na rychlonohého zubaře Vaška, opak byl pravdou. Po první 20minutovce Orel vedl 4:0 a utkání se vyvíjelo velice slibně. Druhý gól vstřelil hostující Pavel Soutor, který svou tvrdou střelou možná zbytečně šetří. Několikrát přesvědčil o její razanci. Jeho střela změnila směr po teči a skončila v bližší polovině brány. I Ondřej Vít přetavil akci v gól hned v první půli, aby v té druhé předvedl vlastní brilatní kličku a skóroval do prázdné brány.

První útok tradičně čeřil vody před soupeřovou brankou, tentokráte ve složení Kubálek-Novotný. Důležitá byla i podpora obránce Majdiče, jehož spoluhráč z obrany si výborně ohlídal možné 'bukaře'. Druhá obrana se tentokráte zcela vyrovnala první, i když po propadnutí útoku (Vít, Kubala) byla nucena nechat si připsat mínusový bod. I první obraně mohl v bráně hned několikrát uvíznout gól. Díky obětavosti a štěstí se tak nestalo.
Střelci gólů: Radim Kubálek 2, Ondřej Vít 2, Pavel Soutor 1, Vojtěch Kníže 1, Lukáš Kubala 1 [viz. tabulka strelcu dole]

No comments: