Saturday, October 29, 2005

Rozlosování LIGY

V úterý 25.10. proběhlo v prostorách sportovní haly rozlosování. Zároveň bylo odevzdáno zápisné a doplněna soupiska na plný stav a to 15 lidí (viz. posledni odstavec).

Měl jsem připraven fotoaparát, bohužel nebylo to zdaleka tak oficiální, jak jsem to čekal. Také bylo negativní, že jsem musel odejít o trochu dřív, takže výsledek je: máme rozpis utkání, ale nevíme přesně kdo je skryt pod čísly našich soupeřů. Akorát číslo 5 je 3KA a číslo 7 jsou tenisté. Naše číslo je číslo 10. Spekulovat o tom, zda právě toto číslo je šťastné by bylo trochu neštastné a možná i předčasné.

Další zprávy máme o posílení družstva v čele s panem Wiederlechnerem, posily vyvolali u nás doslova pozdvižení a nekonečné debaty v restauračních zařízeních. Je to Kaplan a Lovětínský z ligové Vysočiny Jihlava. Podle renomovaného fotbalisty Ferryho Svobody není se čeho bát. "Kaplan umí hovno, když hrál moravskoslezkou dostal od mýho bráchy housle."

I s novým brankařem nás je teď 13 stabilních, dvě místa jsem vyplnil Petrem Fausem z Prahy, který si s námi rád zahraje, pokud bude v Třešťi a my ho budeme potřebovat. Poslední místo si vyšlapal ze země Petr Kubala, ale radši mu to nebudeme říkat.

No comments: