Friday, September 23, 2005

Týmů meeting s Trnkou

Orel se samozřejmě bude účastnit ligy a jejího druhého ročníku, který ovšem sebou nese značné změny, není to míněno týmově nýbrž organizačně.

Liga je rozdvojena, přidali se do skupin některé týmy z Jihlavy a také jeden z Polné, proto se pořadatelé rozhodli rozdělit ligu, my budeme hrát v té méně profesionální části společně s většinou starých známých rivalů z ročníku předchozího, jedná se o osm týmů. Ne jenom my jsme měli nápad přesunout tréninky do Wembley v Třešti, stejně tak učinilo i mužstvo Salavic. Do horní skupiny postoupily týmy Berseckers, stupidní Splašený kladiva a spřízněná Černá smrt.

Odehraje se to vše ve 14 utkáních, kdo dobře počítá, znamená to, že s každým soupeřem se potkáme dvakrát. Na povrch by mohl vyplout i náš um se na ty samé soupeře lépe připravit a podruhé je potrápit a vyhrát. Finanční podmínky jsou nepříjemně překvapivé, jelikož na nás pan ředitel Trnka vyrukoval s částkou 2600,-Kč za zápisné. Je do toho započten i příspěvek futsalovému svazu, který nás vezme pod svá křídla a příští rok nám všem po poskytnutí rodných čísel sleví o značnou částku. Jako zástupce našeho mužstva mi bylo odůvodněno navýšení startovného (vizPS), urgoval jsem ještě rozšířenou soupisku, dostali jsme k dispozici tři místa navíc pro tým, tím by se částka na jednoho mohla částečně srazit.

Co to znamená pro nás konkrétně a pro naše fotbalové, respektive teď už futsalové víkendy? Budeme trénovat v sobotu od 18-19, ovšem ve dnech zápasů bych navrhoval trénink vynechat. Tím si otevřeme prostor k uhrazení pátečních floorbalů. Každopádně peníze i novou soupisku s patnácti hráči bychom měli donést do 20.října panu řediteli ZŠ Třešť.

((****Trocha matematiky: hraje se 2x20minut plus 5 přestávka a něco pro rozhodčího počítejme hodinu = cena haly na 1 h - 180Kč (zvedla se cena kvůli plynu), zápisné je 2600:180= zhruba 14 utkání, musíme také ovšem počítat, že každý tým platí 300 futsalovému svazu, takže to není úplně na dřevo, něco málo nás to vyjde levněji. Horší je srovnání s minulým rokem, kdy jsme hráli 11 utkání za 1200,-Kč, co k tomu říct, nehrát????????***))

No comments: