Thursday, September 29, 2005

Ždár nad Sázavou aneb konec keců, hrajeme

Bilance našeho působení na turnaji ve ŽĎáře: dvě prohry, jedna výhra a remíza k tomu. Škoda posledního zápasu, kdy Orlové prohráli s evidentně slabším soupeřem - stigma neučesanosti hry se nás pustilo pouze ve dvou utkání prostředních, nicméně pustilo.
První utkání s Hlinskem jsme prohráli 2:0. Na první gól náš kapitán skluzoval tak nešťastně, že se míč odrazil od tyče opět k protihráči, který pohodově rozvlnil síť.

Druhé utkání jsme odehráli s týmem z Hradce Králové. To bylo utkání, které nám herně opravdu sedlo a chytli jsme se, i když o výsledek byly obavy do poslední chvíle, ovšem vítr do plachet chytil Jan Polák, když předtím doslova rozjásal "tribunky" Vojta Kníže. Kníže střelec důležitého uvodního gólu, za pár minut po hradeckém vyrovnání trochu šťastně skóroval a znovu jsme vedli. Na konečných 3:1 upravil Jan Polák č.9 (na fotce stojí první zleva).

Třetí utkání s Kněžicemi končilo smírem 1:1, kdy za nás tentokráte pěkným banánem po zemi vyrovnala opět devítka. Poslední utkání bylo z naší strany nezvládnuté. Sám jejich brankař byl překvapen čistým skórem: "Týý jo, já jsem ještě nedostal vod nich branku". K posledku jsme se vyhecovali k hektickému výkonu a vymáčkli po pěkné akci Radima Kubálka gól. Jasnou přihrávku ve změnu skóre přetavil Emil Riess.Utkání v pořadí čtvrté - poslední jsme prohráli 2:1.

Minus: Všecky banány padly na hřišti za působení zadní lajny Niederhafner - Šplinar. Kuby smolně neproměnil šance. Nestříleli jsme. Nenasadili jsme Petra Kubalu, aby posbíral nějaké zkušenosti.

Plus: Další zkušenosti. Brankář se nám předvedl slušným výkonem.

No comments: