Thursday, February 15, 2018

Miniliga ORT č.V - Boje o finále!

Poslední zápasy ve skupině se odehrály v sobotu 10.2. od 16:00, třem týmům ze čtyřech otevíraly výhry cestu do finále, šlo o hodně, nabízíme exkluzivně pohled očima rozhodčího na první zápas a druhý zápas je zachycen v online reportáži.
 
24.2. 16:00 v Městské hale Třešť boje o třetí místo a 17:00 finálový souboj, od 20:00 vyhodnocení soutěže, předání pohárů ze stříbra a bronzu, vyhlášení nejlepšího střelce a nově i brankáře ligy v baru PANELKA.
 
Na finále otevíráme AMATÉRSKOU SÁZKOVOU KANCELÁŘ v hale, můžete si vsadit na skóre v základní hrací době 50 Kč, výhra bude rozdělena rovným dílem mezi správně tipující.
 
Autoři reportáží: Jaromír Vávrů, Josef Kolba
 
Sharkado vs. Junioři+30 aneb repríza loňského finále
Od počátečního hvizdu se hrál velmi tvrdý florbal. První větší šance na straně J30 hned skončila brankou. Tým oranžových (J30 pozn. red.) si vybojoval míček v rohu a ten putoval na hůl Venkrbce, jenž v pozici „mezi kruhy“ vystřelil svému týmu vedení 1:0. Opařený tým Sharknada  inkasuje vzápětí podruhé, z pravé strany zvyšoval Přibyl 2:0. Pár ostrých slov ze strany kouče Lachtana vybičovalo hráče Sharknada ke snížení na 1:2 z hole Jardy Vávrů. Tou dobou se na hřišti hrálo stylem, který neměl se sportem moc co společného, stylem, co nezmůžu já, za to může rozhodčí. Po jednom z faulů na polovině hřiště se chopil míčku Háva, jenž z levé strany procedil, vše co mu stálo v cestě. Do konce třetiny se nic nestalo a šlo se do šaten za stavu 3:1.
 
Druhá třetina pokračovala v trendu první, sporným situacím dominoval loket od Penhakera. Skóre mění  Chromý v 7.minutě, Páral loví míč ze sítě podruhé - 3:2. Po této brance si rozhodčí zavolal oba kapitány a následovala domluva, která situaci na krátký čas uklidnila. J30 se pak dostalo pod tlak, po faulu u mantinelu rozehrává hřáč Sharkanda standartní situaci, výborně nachází Fencíka a ten srovnává. Stav po druhé třetině 3:3.
 
Třetí dějství zahájil aktivněji tým Juniorů, veškeré výpady chytil Císař. Okolo osmé minuty třetí třetiny však tým J30 zahrával standardní situaci v rohu. Namísto rozestavení do defenzivních pozic Sharknado opět věnovalo pozornost debatám s rozhodčím. Míček rozehrál Venkrbec, jenž našel z poza brány Přibyla, který již měl jednoduchý úkol. 4:3. Frustrovaný tým vicemistra však neskládal zbraně. Vyvíjel si tlak, který v čase 1:47 vyústil v dvouminutový trest Přibyla za hru na zemi. Následoval timeout. Císař opustil bránu a následovala hra 6 na 4. Míček pevně držel tým v početní převaze, ale nemohl se dostat k zakončení. Po několika nevydařených střelách děrovaný míček putoval na hůl Venkrbce, který z protiútoku zajistil gól do prázdné brány. 5:3, jakožto konečný výsledek zajistil Juniorům postup do finále.
Namísto oku lahodících kombinací jsme viděli spíše silový boj plný vulgarismů a mnoha sporných situací. S průběhem nemohl být spokojen ani jeden z týmů a už vůbec ne rozhodčí, jenž jen těžko korigovali situace u mantinelů a mimo hřiště. Tým Sharknada nenavázal na skvěle odehrané a disciplinované utkání s týmem Vedle HC a prohrál o dvě branky, načež tým okolo kapitána Hávy potvrdil rostoucí formu. Uvidíme se 24. 2. 2018 u souboje o stupínky nejvyšší.
 



 
ONLINE CHAT REPORTÁŽ—ORT vs HVĚZDNÁ PĚCHOTA
 
Michal Rejcha na 1:0 v 10 sekundě!
Orel tlačí, Pěchota se nedostane za půlku…
První zákrok Vojty Havlíčka (brankář ORT).
2:0 pro Orel, Lubomír Svěrák po pravé lajně vyjel a zavěsil nahoru z větší vzdálenosti.
Přichází velký tlak namlsané první lajny Vávrů-Rejcha-Svěrák.
1:2 studená sprcha, Vojtěch Fencík z rychlého brejku snižuje.
Havlíček dnes ve formě.
Konec první třetiny.

 
3:1 Michal Rejcha teč před bránou, zvyšuje skóre, druhá třetina začíná stejným střelcem jako první.
4:1 Jaromír Vávrů z pěti metrů rána pod víko.
Břevno Pěchota že střely z dálky.
Skvěle chytající brankář Pěchoty si připisuje další zásah, už chytl snad 5 jasných gólů, neskutečné, co chytne.
Chyba v obraně ORT 2:4, Vojtěch Fencík koriguje.
Následuje Tyč u Havlíčka (ORT), uff.
Kamil Hamerník, kapitán ORT, navyšuje skóre po teči na 5:2.
6:2 Jaromír Vávrů aspiruje na hattrick stejně jako Rejcha.
Konec druhé třetiny.

 
7:2 Jaromír Vávrů pěknou střelou zkompletoval hattrick.
9 minut do konce.
Lubomír Svěrák z nulového úhlu na 8:2 , 7 min do konce.
Hamerník Kamil boduje podruhé na 9:2.
Kamil Hamerník druhý hattrick zápasu, uzavírá utkání 10:2.
Konec zápasu, pořádající tým čeká finále, částečně i díky týmu Sharkando a jeho výhře nad HC Vedle.
Konec třetí třetiny.
 
Zápas o třetí místo 24.2. 16:00: SHARKANDO vs. HC VEDLE
Finále 24.2. 17:00: OREL TŘEŠŤ vs. JUNIOŘI 30+

No comments: