Tuesday, February 11, 2014

Železnice Orel Třešť zpražila těsně 4:3

ŽST Jihlava odmítlo dohodu o posunutí zápasu na jiný termín, takže se vše muselo odehrát za neúčasti mnoha borců ze základního kádru. Nakonec barvy zeleno bílých hájili Forst, Vejmělek, Kokejl, Rod a z Brna dorazil vypomoci i Lukáš Kubala. Kádr byl narychlo doplněn hostujícím Pavlem Vávrou a Štěpánem Diviakem.

V noci před zápasem doplnil kádr občasný hokejový brankař Vávra, díky němuž se mohl Vlastimil Rod postavit do pole. Nepodařilo se vyrovnat, i když šance nechyběly.Všechny góly byly vstřeleny hostujícím hráčem z Polné Štěpánem D., tento fotbalista vyrovnal síly na obou stranách hřiště, jinak by ORT prohrálo větším rozdílem. Za stavu 2:2 dokonce servíruje Forstovi šanci ujmout se vedení, nedaří se balón dostat za brankáře. Ke smůle týmu a celé sezóny v posledních momentech zápasu končí  střela  Pavla Forsta ze střední vzdálenosti na tyči ala Gattuso. 

Karel Kokejl: "Polenský expres Štěpán Diviak 3 fíky....byli hratelný, ale chybělo štěstí, dvakrát navyšovali hned potom, co jsme vyrovnali....."

(Děkujeme Pavlu Vávrovi a Štěpánu Diviakovi, stejně tak za příjezd Lukáši Kubalovi, který v nejbližším termínu bude dělat státní zkoušky, přejeme úspěch.)

"

1 comment:

Anonymous said...

Úspěch se státnicema se dostavil. Díky Lukyn