Wednesday, October 30, 2013

Výkop den před výročím Sametové revoluce

16.11. v 10:30 se ORT objeví opět na palubovce na startu ligy, jestli nedojde k právě projednávanému přátelskému zápasu, uvidí diváci orly až přesně den před výročím Sametové revoluce. Oficiální prohlášení klubu směrem k novinářům hovoří jasně: klub nabral nové hráče a v nejbližších hodinách bude na tomto webu uveřejněna reportáž z přestupu dvou ikon futsalu v Třešti do klubu zeleno bílých, soupiska jinak zůstává nezměněna.


V rozpisu zápasů se objevilo několik neznámých jmen: 1.FC Sportovka, Rychlé pípy, Bukkake Terror ale i ŽST Jihlava. Mezi všemi 1.FC Sportovka pravděpodobně zastoupí místa obvyklých rivalů, z kterých se rekrutují i někteří její hráči: SB Euroclub zmizel ze soupisek podobně jako Mahulena Dáša. O Rychlých pípách ví redakce od mladých hráčů týmu, kteří se s squadrou RP osobně znají. "Jedná se o hráče velkého fotbalu z Telče, kteří hrají za Telč B, jedná se vlastně o bývalé Holybroker", řekl serveru Karel Kokejl.

Neméně vtipný název má nový tým Bukkake Terror, zřejmě se stejnou sexuální praktikou vyrazí na hřiště, odvážný název, uvidíme, jak bude vypadat futsal v podání tohoto týmu. Pod zkratkou ŽST Jihlava nastoupí tým, jenž bude hájit jméno Železničních staveb Jihlava, který podobně jako Atis B hraje ligu v malé kopané v krajském městě

První zápas se bude odehrávat pravděpodobně bez kapitána, což bude zcela výjimečný stav, který v týmu nikdy nenastal, do listopadového výročí revoluce ovšem bude na postu kapitána jasno, stejně jako v nejbližších hodinách o nových hráčích z reportáže ORTV. 

No comments: