Wednesday, August 03, 2011

Zadák ORT řekne ano Té Své

Zeleno bílí i během okurkové sezóny nespí na vavřínech, v posledních dnech je tým podle některých spíše "na trní či myrtě", abychom byli metaforicky přesní.

V několika dnech se totiž odehraje svatební obřad, kde bude mít jednu z hlavních rolí právě hráč týmu Trieste Eagles. Tuto sobotu v monumentální katedrále sv. Martina na kopci v italském městě Trieste si řeknou své ano - za supervize mladého biskupa Monsieura Krbce z Padovy
- modelka Nataly Petra Hronová a Milan Majdič.

Zvony starobylé katedrály nad městem Trieste začnou vyzvánět v 11 hodin, kdy je naplánován začátek svatebního obřadu, carabiniery v čele s kapitánem Budarildem budou odklánět dopravu přes přístav. Historické uličky kolem dómu se přeplní k prasknutí. "Čekáme plný hause", propůjčuje si sportovní terminologii kastelán od sv. Martina na Kopci.

Hráči ORT budou rozhodně přítomni nejen obřadu ale i oslavě, která vypukne na vesnické usedlosti mezi vinicemi Villiago Rose (Růžená). O kulturní program se postará divadlo nerozlučně spjaté s týmem: DIAMETRO DI TRIESTE, jenž má svou stálou scénu shodou okolností kousek od katedrály. Benefice Boba Milana bude bavit diváky archivními kousky starými i 6 let. Oslava na počest mladého páru se zcela jistě protáhne do korupění. K tanci a poslechu hrají tradiční DJs squadry verde e bianco Kubatore/Weed.

3 comments:

=haufy= said...

Majlen potřebuje píchnout se stavbou stanu v Růžené v pátek v 17:00, ozvěte se, kdyby jste mohli a měli čas pomoci. ORT

Anonymous said...

Zákulisní informace prozrazují, že bude načnuta bečka a zároveň se po staveništi bude pohybovat modelka PH a některé její kamarádky s občerstvením..
zpravodaj ORT Orel No.5

ondra said...

mein playlist ist gut pripert, mein taktik ist gut, besser gruppe :)