Thursday, October 14, 2010

ORT více než zvládlo přátelský zápas proti Vo105 8:3

Na dohodnutém přátelském utkání ve florbale chybělo hodně opor z ORT a to z týmu juniorů i seniorů, hráči jako Roháček, Mareček, Nosek Martin, Šalanda, Nosek Lukáš se z různých důvodů nemohli zúčastnit. Utkání se ovšem neodvolalo a vše mohlo vypuknout 9.10. v 17:00, poté co byly bleskově postaveny mantinely.

Potencionální převaha a sebedůvěra se dala vyčíst ze strany hostů, zatímco ORT se svým slepeným kádrem tvořilo hodně tmavého koně. Jenomže hned první půle ukázala, že disciplinovanou hrou lze docílit úspěchu. Všichni orli s pomocí několika hostujících hráčů se snažili plnit své funkce v obraně a útoku zodpovědně napadat. Nejvíce vidět v útoku byl Jaromír Vávrů a agilně se profiloval i Petr Kubala, který málem utrpěl těžké zranění poté co končí na mantinelu v horizontální poloze. První gól byl vstřelen Janem Makeľem a přetahovaná o výsledek mohla začít.

Třetí třetina už ovšem patřila výrazně barvám ORT Třešť se slepeným kádrem, jenž namátkou tvořili: Petr Brabenec, Hana Bambulová, Kamil Hamerník a další. "Bylo to překvapivé a potěšující......teď je před námi další trošku speciální akce ......VCK 2010.....", řekl jeden z hráčů.

No comments: