Friday, August 15, 2008

Expedice ChangaBang08 - č.3

V těchto dnech se společně se studiem HWZ films pracuje na finální podobě rozhovorů, které byly natočeny před odjezdem Milana Majdiče (obrana ORT) do nejvyššího horského masivu planety. Bylo natočeno cca 30minut materiálu, který bude postupně uveřejněn na stránkách ORT.

Natáčení probíhalo v pátek 15.srpna za účasti několika lidí. Obránce Orla odpovídal na mnoho všetečných i zcela obecných otázek. Mimo jiné se můžete těšit na podrobný popis trasy i nafilmované záběry zkopírovaného Harryho Pottera v anglickém jazyce: kniha, kterou si bude M. Majdič krátit dlouhé chvíle v steně Changy Bang v daleké Indii. Štáb nafilmoval záběry horolezeckého vybavení v pokoji tohoto borce (viz.foto).

Na závěr natáčení popřál úspěch do kamery výpravě za ORT Tomáš Niederhafner. "Za ORT a myslím, že i za celou Třešť Vám přeji úspěch a návrat domů všech účastníků v pohodě a ve zdraví." Na první zpracované části rozhovoru se můžete těšit příští týden 26. - 29.8. 2008 na stránkách ORT. Co vlastně znamená název hory v překladu? I na to odpoví borec aspirující na největšího sportovce Třeště všech dob v rozhovorech, které budou publikovány během konce srpna a měsíce září.




1 comment:

ondra said...

Milane, tak ať to vyjde nejen Tobě, ale i všem ostatním. A doufám, že si zase někdy zakopem v řečkovicích v tělocvičně! hodně zdaru!!!