Tuesday, April 29, 2008

Usnesení ORT valné hromady 26.4.

Závěrečné posezení hráčů bylo zároveň bráno jako usnášení se schopná valná hromada. Čepoval se Kozel 10 a na zapůjčeném data projektoru běžely minuty ze zápasu Holandsko : Česko z Eura 2004 + nezpracovaný materiál z utkání ORT : Salavice. K zabavení sloužil stiga hokej. Skrze dopis pana starosty Orla Vrátila se vzpomínalo na předválečné a poválečné doby organizace v Třešti (celé znění v budoucích dnech na stránkách.)

Před promítáním filmů bylo přistoupeno k tajné volbě kapitána, kterého volili převážně hráči Orla Třešť. První tajná volba skončila rovným počtem hlasů hned pro tři hráče z kádru ORT. V dalším a finálním kole se volilo z těchto tří kandidátů a jako vítězný vyšel z volby Tomáš Niederhafner.
Další bodem bylo hlasování o setrvání či nesetrvání pod hlavičkou Slavoje Třešť ve futsale. 100% hlasů se vyslovilo pro vystoupení ze zařazení pod Slavoj Třešť, což sebou přinese mírné navýšení vstupního poplatku před futsalovou ligou.

Usnesení: Novým kapitánem pro sezónu 08/09 se stává hráč s číslem 8 Tomáš Niederhafner, dále pak Orel Futsal Třešť bude požadovat vyřazení svých futsalových hráčů z registru Slavoje Třešť.

"Jsem rozhodně rád, že mě hráči zvolili ze svého kruhu.....nad mou rolí se zatím zamýšlím, nevím, jestli mohu vůbec něco změnit, je-li vůbec na místě něco měnit...uvidíme. Svůj první krok ale mohu prozradit: napíši oficiální požadavek o vyřazení členů Orla futsal z registru Slavoje Třešť."

No comments: