Thursday, September 06, 2007

Zimní futsalová liga - email pana Trnky

Ahoj vážení přátelé futsalu, velice rychle se blíží další ročník futsalové zimní ligy v Třešti a proto se na Vás obracím s žádostí o zaslání přihlášky a soupisky v případě, že se opět zúčastníte. Vím, že jste mě o své účasti někteří již předběžně informovali, ale pro jistotu si znovu zjišťuji zájem. Pokud nedojde k výrazným změnám v počtu zúčastněných, tak by měl hrací systém fungovat obdobně jako v předchozích letech. Pokud zašlete přihlášku, můžete peníze (2.600,- Kč) a soupisku odevzdat klidně až na prvním utkání. Přihláška by měla obsahovat název oddílu a kontakt na vedoucího (e-mail + telefon) a měla by na mojí adresu dorazit nejpozději 15. října. S pozdravem Václav Trnka

PS: Pokud víte o někom, kdo by chtěl pískat futsal, dejte vědět. Za jeden zápas se platí 60,- Kč. Přijatelná je i varianta, že si budete na svoje zápasy vozit jednoho rozhodčího a druhého dodáme my (to se samozřejmě týká pouze okresního přeboru).
Orel Trest: Čekáme na odpověď Pavla Kubali na výzvu k reprezentaci? Pro každého z nás to znamená 200Kč zápisné zhruba s tím, že je možné, aby část byla uhrazena z našeho fondu (2000Kč od Sazky). O všech šokujících změnách v sestavě budeme informovat.

1 comment:

Anonymous said...

Jak čeká se na odpověď Pavla Kubali? To je přeci jasné že paulista jde kopat za orli ;)