Tuesday, April 17, 2007

Turnaj na umělé trávě v Kněžicích 21.4.07

Orel Třešť je přihlášen na turnaj v Kněžicích. Jedná se o umělou trávu, sestava Orlů bude značně limitovaná. Hynek Novotný, striker a nejlepší nahrávač, společně s Milanem Majdičem jedou závod Kolem Zudova vrchu na horských kolech. Radoš Budař odjíždí shlédnout přípravný zápas našich hokejistů do Sazka areny.

Orlové budou obhajovat prvenství z posledního turnaje konaného v Kněžicích, tehdy díky nezvyklému dodržování taktiky dokázali porazit oba dva týmy z Kněžic a odvézt si pohár v podobě placatice Rumu. Ondřej Vít, legionář Orlů, bude tentokráte reprezentovat svůj domácí klub: Královo Pole Brno. "O to bude vše prestižnější a více motivující", říká k této informaci Tomáš Niederhafner. Ondřej Vít se k tomu v emailu redakci vyjádřil také: "To by mohlo být docela zajímavý :o))".

Předpokládaná sestava Orlů: uzdravený Radim Kubálek, Martin Šebesta v kase, Tomáš Niederhafner, Emil Riess. Dále potvrdili reprezentaci: Vojta Kníže, Jan Makel', Pavel Kubala. V jednání jsou: Lukáš Kubala, Petr Šplinar. O potvrzení či odmítnutí reprezentace Vás budeme informovat v průběžně měnícím se tomto posledním odstavci.

No comments: